Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 25. fordulóban

A bajnokság tegnapi, huszonötödik fordulójában idegenben aratott magabiztos győzelmet csapatunk, s immár kettő pontra felzárkózott a bent maradást jelentő helyen tanyázó rivális mögé.

A Putnok magabiztosan verte a DEAC gárdáját, s ezzel három pontos előnyre tett szert a Cigándon vereséget szenvedő Kisvárda II előtt. A fakók meccsét az újpestiek nyerték Debrecenben, míg a Tiszaújváros egy, a meccs elején szerzett góllal nyert a Hatvan ellen. Hiába az újabb edzőváltás Rákospalotán, Urbán Flórián sem tudott segíteni a REAC-on, mely pont nélkül maradt Egerben. A tavasszal jól szereplő Salgótarján a Karcag vendégeként is szerzett egy pontot, pedig közel egy órán át emberhátrányban futballozott. A Sényő hat pontos mérkőzésen diadalmaskodott a kis-Diósgyőrrel szemben, s így helyet cserélt a két együttes a táblázaton.

Eredmények: Gyöngyös-Facultas Tiszafüredi VSE 1-3, Putnok-DEAC 3-0, Cigánd-Kisvárda II 2-0, DVSC II-Újpest II 0-2, Tiszaújváros-Hatvan 1-0, Eger-REAC 2-0, Karcag-SBTC 1-1, Sényő-DVTK II 2-0.

A hét végén csapatunk a DVTK II gárdáját fogadja Tiszafüreden.

About Author