Felnőtt csapat Labdarúgás

Mindent megtettünk …

Bár zsinórban a hatodik meccsen maradt veretlen csapatunk a legutóbbi fordulóban, örömünk nem lehet teljes. Sőt … A DVTK II elleni döntetlen azt jelenti, hogy a hátralévő négy fordulóban kell extra teljesítményt hozni.

  • Aki látta a vasárnapi, 0-0-ra végződött Diósgyőr II elleni összecsapásunkat megerősítheti, játékosaink mindent megtettek a győzelem érdekében, ám a borsodiak kapusa, Branislav Danilovic kivédte a szemünket – elevenítette fel a hétvégi kilencven percet Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Óriási labdabirtoklási fölényben futballoztunk, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de nem boldogultunk a rutinos élvonalbeli kapussal, aki mindössze második alkalommal védett az NB III-as együttesben. Nem véletlenül nyilatkozta a mérkőzést követően a vendégek szakvezetője, Szamosi Tamás, hogy a szerb hálóőr tartotta életben csapata pontszerzési reményeit.

A döntetlennel egy pontra felzárkóztunk a már bent maradó helyen álló Hatvan mögé …

  • Való igaz, de a hétvégén a listavezető otthonába látogatunk. A helyezésünkből, illetve a formánkból kiindulva nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ki ellen lépünk pályára, pontért, pontokért utazunk vasárnap.

Csapatunk vasárnap 17 órakor Putnokon lép pályára.

About Author