Felnőtt csapat Labdarúgás

Az utolsó hazai meccs következik

Vasárnap a bajnokság 35. fordulójának mérkőzését rendezik az NB III Keleti csoportjában. Csapatunk a Vasas II együttesét fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

– Nem vagyunk jó passzban, az utolsó öt meccsből csupán egyet tudtunk megnyerni, de … – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán. – … de ha úgy játszottunk volna mondjuk egy hete a Füzesgyarmat ellen is, mint szerdán, Debrecenben, akkor több pontunk lenne. A kis-Loki kimondottan jó focit játszik, mégis felnőttünk hozzájuk, s bár kikaptunk, nincs okunk a búslakodásra.

Vasárnap ismét egy fakóval játszunk …

– A Vasas II együttesét fogadjuk, mely a bent maradásért küzd. Ez lesz az idei bajnokságban az utolsó hazai meccsünk, szeretnénk győzelemmel búcsúzni. Nem tudjuk, az angyalföldiek hány visszajátszóval érkeznek, hogy Feczesin, Radó vagy éppen Márkvárt pályára lép-e ellenünk, de nem is szabad ezzel foglalkozni. A saját játékunkat nyújtva szépen akarunk elköszönni közönségünktől. Mácsai Laci öt sárga lap, Csábi Milán hasfal-húzódás miatt biztosan nem lehet ott a keretben.

A vasárnap 17 órakor kezdődő tiszafüredi bajnoki mérkőzést Ujhelyi Tamás vezeti, segítői Balla Levente és Elek Balázs lesznek.

About Author