Egyesület Klub

Zajlik a pályafelújítás, idegenben otthon

Miközben három bajnoki forduló hátra van a 2020-21-es harmadosztályú bajnokságból és csapatunk kétszer is vendéglátóként fogadja ellenfelét, javában zajlik a Lipcsey Elemér Sporttelep felújítása. A munkálatok most abba a fázisba érkeztek, hogy kénytelenek vagyunk “albérletbe” költözni.

  • Túl vagyunk a világítás felújításán, az iskola felőli kerítés megépítésén, a vendégszektor ülőhelyeinek kialakításán és készül a lelátó befedése is – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnökhelyettese, Ábrahám Tamás. – Ennek a projektnek az utolsó fázisa, a füves pálya felújítása, mely már nem volt tovább elodázható. Mivel májusban mindössze két hazai meccsünk van úgy döntöttünk, hogy most kezdjük el a gyepszőnyeg cseréjét. A kivitelező június közepére ígérte a munkálatok befejezését, attól kezdve 6-8 hét kell, hogy megerősödjön a fű, így a következő szezon elején, augusztus közepén, végén visszaköltözhetünk a sporttelepre. Ha szükséges, a 2021-22-es évad első néhány fordulójában felcseréljük majd a pályaválasztói jogot.

Mi lesz az idei szezonból hátra lévő két hazai meccsünkkel?

  • A hét végén, május 16-án Gyöngyösön fogadjuk az SBTC együttesét, a Kömlei Károly Sporttelep körülbelül félúton van Tiszafüred és Salgótarján között. Bízunk benne, hogy a kiesés szempontjából döntő fontosságú meccsen idegenben is otthon érezzük magunkat és sok szurkolónk elkísér minket a mérkőzésre. A zárófordulóban sorra kerülő, BVSC elleni, reményeink szerint tét nélküli találkozót Jászberényben rendezzük meg.

Csapatunk tehát vasárnap, 18 órakor Gyöngyösön fogadja az SBTC gárdáját.

About Author