Felnőtt csapat Labdarúgás

Volt egy meleg tíz percünk …

Mint köztudott, csapatunk a bajnokság ötödik fordulójában gól nélküli első félidőt követően 3-2-re legyőzte a DEAC együttesét.

  • Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz és az is volt, így különösen örömteli, hogy itthon tartottuk a három pontot – elevenítette fel a látottakat Dorcsák Zoltán. – Jól kezdtek az egyetemisták, nekünk kellett negyedóra, hogy igazából megérkezzünk a meccsbe. Ezt követően a szünetig kiegyenlített játék zajlott a pályán. A fordulást követően ugyan gyorsan megszereztük a vezetést, de szinte a középkezdésből azonnal egyenlítettek a vendégek, s ez megfogta a csapatot. Ekkor volt egy jó tíz perc, amikor a szerencsére is szükségünk volt, hogy ne kerüljünk hátrányba. Barzsó Attila bombagólja azonban mindent megváltoztatott, hiszen nem csak átvettük a vezetést, de egy percre rá Mácsai Laci parádés találatával tulajdonképpen le is zárta a találkozót. Ettől kezdve nem volt izgulni valónk, a hosszabbításban megítélt tizenegyes már nem osztott, nem szorzott. Ráadásul Tajti Bence ezt is megfogta. A kapufára ütötte a lövést, onnan visszapattant a kezére, s az asszisztens jelzése szerint már a gólvonal mögött fogta meg a labdát. Mivel a játékvezető azonnal lefújta a meccset, igazából néhány pillanatig azt sem tudtuk, hogy 3-2-re vagy 3-1-re nyertünk. De a lényeg a győzelem volt …

A hét végén szünet lesz az NB III-as bajnokságban, a még állva maradt harmadosztályú együttesek a MOL Magyar Kupa második fordulójában lépnek pályára. Csapatunk vasárnap délután Újfehértón harcolhatja ki a továbbjutást.

About Author