Felnőtt csapat Labdarúgás

Volt egy kis fejmosás az öltözőben

Csapatunk szerdán lejátszotta idei második felkészülési mérkőzést, hazai környezetben 4-4-es döntetlent ért el a megyei első osztályban második helyen tanyázó, rendkívül szervezetten és jól futballozó Tiszaföldvár ellen.

  • Megmondom őszintén, nem tetszett a játékunk – kezdte értékelését Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Az első félidőre még mondhatom, hogy hellyel, közzel megfelelt, de 3-1-es vezetésünk ellenére is bele, bele hibáztunk. A szünet utáni játékunk viszont nagyon nem volt rendben. Rosszul, rossz mentalitással futballoztunk, s teljesen megérdemelten egyenlített a Tiszaföldvár. Még azt se mondhatom, hogy a túl sok csere miatt nem találtuk a játékunkat, hiszen a második felvonásban a fiatalok mellett meghatározó játékosok is beszálltak. Volt is emiatt egy kis fejmosás az öltözőben. Remélhetően legközelebb már korábbi önmagunkat idézően teljesítünk.

Túl sokat nem kell várni az újabb mérkőzésig, szombaton 11 órakor a télen alaposan megerősített – információnk szerint Kalmár Ferenc, Lami Bálint és Barna Viktor is a kék-fehéreknél folytatja pályafutását – Szolnoki MÁV együttesét fogadjuk Tiszafüreden.

About Author