Felnőtt csapat Labdarúgás

Végleg lerázhatjuk vetélytársunkat

A hét végén a huszonhetedik forduló mérkőzéseivel folytatódik az NB III-as bajnokság. Csapatunk vasárnap a Salgótarján együttesét fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen. Az összecsapást Tóth Tamás vezeti, segítői Szabó Ferenc és Molnár László lesznek.

Bár még tizenegy forduló hátra lesz a vasárnapi találkozót követően a bajnokságból, mégis már most pontot tehetünk a nagy kérdésre. Amennyiben ugyanis legyőzzük a legjobb kieső helyen tanyázó tarjániakat, 13(!) pontra eltávolodunk a fekete-fehérek előtt. Ez pedig már akkor előny, melyet szinte lehetetlen ledolgozni.

  • Annak ellenére sem vár ránk egyszerű találkozó, hogy a Stécé csak a 17. helyen tanyázik – vélekedett a hétvégi találkozóról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A nógrádi gárda az elmúlt hetekben kimondottan jól szerepelt, nyert Tiszaújvárosban, legyőzte a Hajdúszoboszlót, pontot szerzett Kisvárdán, azaz a táblázat első felében lévők ellen gyűjtögette a pontokat. Az tény, viszonylag kevés gólt szerez az együttes, viszont védekezését stabilizálta, nehéz feltörni hátsó alakzatát.

Eltiltottunk nincs, de Tomola Patrikra és Fehér Zsoltra sérülés miatt nem számíthat szakmai stábunk. Ősszel Barna Béla 2 és Barna Viktor góljaival 3-0-ra nyertünk idegenben, a Szojka Ferenc stadionban.

A vasárnapi találkozó – a hétvégi óraállítás miatt – már 16 órakor kezdődik Tiszafüreden.

About Author