Felnőtt csapat Labdarúgás

Véget ért a hosszú böjt

Csapatunk egyik legígéretesebb játékosának a 21 éves Barna Viktort tartják szurkolóink. A szakemberek által is tehetségesnek ítélt fiatal támadót akár magasabb osztályban szereplő együttesben is el tudnák képzelni.

Barna Viktor remekül kezdte a 2021-22-es harmadosztályú bajnokságot. Az első tizenegy fordulóban 9(!) gólt szerzett, s a kazincbarcikai Laczkó Milán (13) valamint a hajdúszoboszlói Máté János (13) mögött harmadik helyen állt a Keleti csoport góllövő-listáján. Október 10-én még mesterhármast szerzett a Hidasnémeti ellen, ám azóta képtelen volt a kapuba találni. Igaz, sérülés és betegség is hátráltatta novemberben, de hiába dolgozott felépülését követően rendkívül keményen a téli felkészülés során, majd azóta is az edzéseken, csak nem jöttek a gólok. A sikertelenség egyre görcsösebbé tette, s míg korábban a legváratlanabb szituációkból is képes volt a hálóba találni, tavasszal még a ziccerekből sem sikerült.

Eddig. Mert múlt vasárnap, a DVTK II otthonában megnyert meccsen végre véget ért a hosszú böjt. A találkozó 82. percében – milyen fura, utolsó gólját is a 82. percben szerezte a Hidasnémeti ellen -, talán minden dühét beleadva a lövésbe, 25 méterről kilőtte az alsó sarkot. Ezzel nem csak, hogy gólt szerzett, de találata egyben három pontot is ért csapatunknak.

Remélhetően ezzel Barna Viktor és csapatunk számára is lezárult egy nehéz időszak, és az őszi idény első felében látott teljesítménnyel folytatjuk immár a bajnokságot.

About Author