Felnőtt csapat Labdarúgás

Változatlan kerettel utazunk vasárnap

Vasárnap délután idegenben, Füzesgyarmaton lép pályára csapatunk bajnoki mérkőzésen. A 14.30-kor kezdődő találkozót a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött, a nézők kizárásával rendezik. Hogy szurkolóink ne maradjanak le semmiről, online-közvetítésünk révén, menet közben is figyelemmel követhetik a találkozó alakulását.

  • Az elmúlt fordulókhoz hasonló kerettel utazunk az idén még gólt sem kapott Füzesgyarmathoz – tudta meg honlapunk vezetőedzőnktől, Dorcsák Zoltántól. – Kalóz Ádám ugyan betegségéből felépülve már elkezdte az edzéseket, de még nincs bevethető állapotban. A télen érkezett, majd bokasérülést szenvedett Jakab Róbert számára még egy hét pihenőt írtak elő az orvosok, így az ő visszatérésére még várni kell.

Az ugyanakkor jó hír, hogy újabb sérülés, betegség, illetve eltiltás nem nehezíti szakmai stábunk munkáját. Mivel a télen sikerült úgy igazolnunk, hogy minden poszton ketten versengenek a csapatba kerülésért, még kellemes gondjai is vannak Dorcsák Zoltánnak. A két tavaszi győzelemnek köszönhetően remek a hangulat öltözőnkben, játékosaink kellő önbizalommal készülnek a vasárnapi találkozóra. Bízunk benne, Füzesgyarmaton is lesz okunk az örömre …

About Author