Felnőtt csapat Labdarúgás

Valamit ki kell találni …

Csapatunk a bajnokság tegnapi, hétközi fordulójában 4-1-es vereséget szenvedett a Pénzügyőr vendégeként és s ezzel visszacsúszott a táblázaton a hetedik helyre. Tíz fordulóval a pontvadászat vége előtt nem is az aktuális helyezésünkkel van baj, hanem sokkal inkább azzal, hogy zsinórban negyedik meccsünkön maradt alul.

  • Egyértelmű, valamit ki kell találnunk, össze kell fognunk, hogy kimásszunk ebből a gödörből, ha nem akarjuk, hogy visszaessünk a kieső zónába – vélekedett a csütörtöki vereséget követően vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Nyolc pont az előnyünk a tizenhetedik helyezett előtt, ami ugyan nem kevés, de még két, három rossz meccs, s máris kezdhetünk idegeskedni.

Mi változott a szezon elejéhez képest?

  • Jól kezdtük a tavaszt. Négy győzelem és egy döntetlen után úgy gondolom, a listavezető, veretlen BVSC ellen ki lehet kapni. Sőt, még Hajdúszoboszlón sem dőlt össze a világ, hogy egy góllal alul maradtunk. Az Eger, illetve most a Pénzügyőr elleni 4-1-es vereségekre, a nyolc kapott gólra viszont nincs magyarázat. Ennyire nem zuhanhatunk össze még akkor sem, ha sérülések nehezítik a dolgunkat. Különösen csapatvédekezésünk nem működött. Nem nyertünk párharcokat, egyszerűen átgázoltak rajtunk ellenfeleink.

Vasárnap sem lesz könnyebb dolgunk …

  • A Tiszaújváros ugyan a 16. helyen áll csak, de zsinórban öt győzelmet aratott, s a Keleti csoport jelenleg legjobb formában lévő együttese. Őszi gyengélkedése után tavaszra rendbe tette védekezését, mindössze két gólt kapott az elmúlt 450 perc alatt, támadói pedig megtalálták góllövő-cipőjüket. Az eredmények hatására pedig duzzadnak az önbizalomtól. Száz szónak is egy a vége, sürgősen rendeznünk kell sorainkat és ismét el kell kezdenünk gyűjtögetni a pontokat.

A Tiszaújváros elleni, vasárnap 16 órakor kezdődő tiszafüredi találkozót Leél-Őssy Ádám vezeti, segítői Pogonyi Ferenc és Ancsin Zoltán lesznek.

About Author