Felnőtt csapat Labdarúgás

Valaminek történni kell …

A bajnokság legutóbbi, hetedik fordulójában sem sikerült megtörni csapatunknak a rossz sorozatot, s hazai pályán 4-3-as vereséget szenvedett a Kisvárda II-től.

  • Ha nem látom, nem hiszem el – elevenítette fel a múlt szombaton történteket vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Vezettünk, majd 2-2 után jól reagáltunk a kiállításra, azonnal gólt szereztünk, s úgy tűnt, végre megszerezzük az első győzelmünket. Csak percek voltak hátra a meccsből, de nem hogy nem nyertünk, még ki is kaptunk. Papíron a miénk volt a rutinosabb csapat, mégsem tudtuk megtartani a labdát a hajrában, érthetetlen egyéni hibákat vétettünk. Felesleges párharcokba mentünk bele, buta szabálytalanságokat követtünk el, szóval megvertük magunkat. Jelenleg ott tartunk, ha nem tudunk gólt szerezni, kapunk egyet, ha rúgunk hármat, kapunk négyet …

Hét forduló ment le a bajnokságból, két döntetlen mellett ötször vereséget szenvedtünk. Valaminek történni kell, hogy elmozduljunk a holtpontról.

. A legszomorúbb az egészben, hogy az öt vereség ellenére egyszer sem vertek agyon minket, valamennyi meccsen volt nyerési esélyünk, de nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Most szünet lesz a bajnokságban, van két hetünk rá, hogy rendet tegyünk a fejekben, hogy összekapjuk magunkat.

Csapatunk legközelebb szeptember 24-én, a DEAC otthonában lép pályára bajnoki mérkőzésen.

About Author