Egyesület Klub

Ulvicki Misire emlékezünk

Hiányzol Misi! Mindannyiunknak! Már majd másfél esztendeje, hogy itt hagytál minket, de a fájdalom nem csitul lelkeinkben. A téli szünetet kihasználva RÁD emlékezvén, barátaid foci emléktornát szerveztek a napokban.  

Tiszafüreden is fontos részese  voltál a város labdarúgásnak, kispályás és  strandfoci csapatainknak hosszú időn keresztül meghatározó szereplőjeként csaltál mosolyt szurkolóink arcára. Profizmusod, állandó nyerni akarásod – melyet örökségként családodból  hoztál magaddal – jó  hatással  volt együtteseink többi tagjára is. Mi több, amolyan igazi hangulatfelelős emberként szerettél és ami fontos, tudtál is győzni. Több  kispályás  tornát nyertünk a Tiszafüredi VSE   színeiben, Nemzeti-Tiszafüred néven. Örök emlék, hogy az  MLSZ által kiírt első  Magyar Strandfoci  Bajnokságot a fővárosban, a Városligetben VELED sikerült  megnyernünk. Összesen 106 darab focikupa díszeleg a tiszafüredi Nemzeti  Étterem fali vitrineiben a 2006-2017 közötti időszak terméseként. És ezek nagy részének TE is részese voltál. Köszönjük Ulvicki Misi!

Hiányzol Misi, nagyon! Kár, hogy már nem számíthatunk játékodra, mert eligazoltál a mennyország  csapatához! Soha nem feledünk!

ÁbrahámTamás, egykori tiszafüredi csapatvezetőd

About Author