Felnőtt csapat Labdarúgás

Újabb rangadó előtt …

Szép lassan a sor végére érünk. Mármint ami a rangadókat illeti … Játszottunk már a listavezető BVSC-vel, a harmadik Körösladánnyal, a negyedik Hajdúszoboszlóval és az ötödik DEAC-cal. Most pedig jön a hatodik helyezett Pénzügyőr.

A múlt szombati kupanap után vasárnap a kilencedik fordulóval folytatódik a harmadosztályú pontvadászat. A bajnokságban jól szereplő csapatunk ezúttal az újonc, ám remek rajtot vevő Pénzügyőrt fogadja hazai pályán. Márpedig a Lipcsey Elemér Sporttelepen az idei szezonban nem sok babér termett a vendégek számára.

  • Túl kell tenni magunkat a kupameccs okozta csalódottságon, és ismét a bajnokságban nyújtott formánkat kell hozni, ha itthon akarjuk tartani a pontokat – felelte érdeklődésünkre Dorcsák Zoltán. – Hasonló képességű csapattal találkozunk, egyetlen ponttal áll előttünk a táblázaton a fővárosi együttes, azaz ha nyerünk, már helyet is cserélünk. Eddig itthon kimondottan jól ment a csapatnak. Ha kihasználjuk a hazai pálya előnyét, ismét lesz okunk az örömre, ezt a rangadót is megnyerhetjük.

A Pénzügyőr gárdája eddig öt mérkőzésen lépett pályára idegenben. Tiszaújvárosból és Hatvanból hazavitte a pontokat, ám Kisvárdán, Füzesgyarmaton és Angyalföldön vereséget szenvedett. Ami feltűnő, hogy a nyitóforduló kivételével soha nem úszta meg két kapott gólnál kevesebbel a vendégszereplést, ráadásul utolsó két “kirándulásán” null-találatos maradt, sem Füzesgyarmaton, sem Angyalföldön nem talált a kapuba.

A Tiszafüreden vasárnap 16 órakor kezdődő rangadót Sándor Csaba vezeti, segítői Sztányi Tibor és László István lesznek.

About Author