Felnőtt csapat Labdarúgás

Újabb bajnokesélyes ellenfél …

Nem lehet azt mondani, hogy könnyű sorozatban lenne csapatunk … Egy hete az akkor öt pontos előnnyel élen álló Putnok vendégei voltunk, a hétvégén pedig a borsodi győzelmünk után immár csak két pontos lemaradásban lévő, második Cigánd gárdáját fogadjuk.

  • Abban a helyzetben vagyunk, hogy nekünk mindegy, ki ellen lépünk pályára, pontot, pontokat kell szereznünk – kezdte a vasárnapi találkozó előtti beharangozóját Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Hét forduló óta veretlenek vagyunk, idegenben legyőztük az akkor éllovas Kisvárda II-t, majd múlt héten a bajnokesélyes Putnokat, azaz nyugodtan mondhatjuk, jó passzban vagyunk. Ez lesz az idei utolsó hazai bajnoki találkozónk, s szeretnénk szépen búcsúzni közönségünktől. Ha sikerül, minden bizonnyal ősszel is NB III-as mérkőzéseken szurkolhatnak csapatunknak. Bár ketten is kisebb sérüléssel bajlódnak, ugyanazzal a kerettel készülünk a Cigánd ellen, mint a legutóbbi összecsapáson szerepeltünk.

A szezon előtt nem volt a bajnokesélyesek között a cigándi alakulat …

  • Rendkívül egységes gárda, több olyan játékossal a soraiban, akik a magasabb osztályban is megállták a helyüket. Eredményességük alapja a masszív védekezés, nem véletlenül kapták messze a legkevesebb gólt. Mindennél többet mond, hogy mindössze három alkalommal maradtak pont nélkül a huszonhét találkozón. Ha sikerül feltörnünk védelmét, jó esélyünk lehet a pontszerzésre.

A Cigánd elleni vasárnapi bajnoki mérkőzés 17 órakor kezdődik Tiszafüreden.

About Author