Felnőtt csapat Labdarúgás

Tompák, fáradtak voltunk …

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a hétvégi felkészülési mérkőzésen az ESMTK gárdája ellen. A találkozón látottakról vezetőedzőnket faggattuk …

  • Azt kell mondjam, nem lepődtem meg teljesítményünkön, hiszen az elmúlt héten jókora terhelést kaptak a játékosok, nem véletlen hát, hogy tompák voltak – foglalta össze egy mondatban a vereség okát Dorcsák Zoltán. – Még pénteken este is edzettünk, ezt követően másnap délelőtt pályára léptünk, a fővárosi gárda pedig egyszerűen átfutott rajtunk … Tudom, hogy sokkal többet tudnak a srácok, a mostani hibákat a fáradtság rovására írom. Aki látta az eddig felkészülési meccseinket minden bizonnyal egyetért velem, óriási különbség volt például a Jászberény elleni 1-3 és a mostani 1-3 között. A berényiek ellen akár fordított eredmény is születhetett volna, most azonban pillanatnyi esélyünk sem volt a győzelemre.

Mi a helyzet a próbajátékosokkal?

  • Végleges döntés még nincs átigazolásukról, de két fiatalnak ajánlatot tettünk. Reményeink szerint a szerdai felkészülési meccs után pont kerül ügyükre.

Csapatunk legközelebb szerdán 18 órakor, az RKSK gárdáját fogadja a tiszafüredi műfüves pályán.

About Author