Felnőtt csapat Labdarúgás

Többet tett a Jászberény a győzelemért

Nem várt, fájó vereséget szenvedett csapatunk a tegnapi megyei rangadón, a Jászberény ellen. A lefújást követően vezetőedzőnket faggattuk a látottakról.

  • Ha röviden akarom értékelni a látottakat, azt kell mondanom, a Jászberény többet tett a győzelemért – felelte érdeklődésünkre Dorcsák Zoltán. – Jobban pörögtek játékosai, mi pedig gyengébben játszottunk, mint az elmúlt meccseken. Az utolsó passzokba rendre belehibáztunk, és egyébként is pontatlan volt a játékunk.

Meglepte valamivel a JFC?

  • Nem mondanám, azt kaptuk, amire számítottunk. Az elején nekünk jöttek, mi pedig kontrázhattunk. Az első tíz percben kétszer is csak a kapusukkal álltunk szemben, de nem használtuk ki a ziccert. Ugyan a váratlanul bekapott gól után viszonylag gyorsan egyenlítettünk, de a szünetig már a a berényieknek volt több lehetősége. A térfélcserét követően keveset forogtak veszélyben a kapuk, inkább a mezőnyben zajlott a játék. A hajrában aztán a semmiből kaptunk gólt, s ezzel el is veszítettük a meccset.

Hiányzott a védelem közepéről Fehér Zsolt …

  • Kedden este, otthon egy kisebb balesetet szenvedett, össze kellett varrni a kezét, s emiatt nem tudta vállalni a játékot.

Csapatunkra nehéz folytatás vár, a hét végén a DEAC vendége lesz, majd a BKV gárdáját fogadja jövő vasárnap.

A 13. forduló eredményei: Tiszafüredi VSE-Jászberény 1-2, Kazincbarcika-BKV Előre 2-0, Békéscsaba II-DEAC 2-1, Hajdúszoboszló-Kisvárda II 1-1, Tiszaújváros-Eger 2-5, Sényő-DVTK II 1-4, Tállya-Törökszentmiklós 2-2, Újpest II-Hidasnémeti 2-0, DVSC II-Putnok 0-1.

A Füzesgyarmat-SBTC találkozót október 27-én rendezik.

About Author