Felnőtt csapat Labdarúgás

Több, egy átlagos bajnokinál

Félidejéhez érkezik a harmadosztályú bajnokság őszi idénye a hétvégén. A bajnokság vasárnapi, kilencedik fordulójában csapatunk a Sényő együttesét fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

– Ez a találkozó talán több lesz egy átlagos bajnokinál – vélekedett a pénteki edzés előtt csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán. – A Sényő együttesét mindenki az élmezőnybe várta a szezon előtt, ehhez képest négy ponttal áll előttünk a táblázaton, azaz itt a lehetőség, hogy teljesen felzárkózzunk mögé. Ellenben ha vereséget szenvednénk, amire még gondolni sem akarok, komoly hátrányba kerülnénk vele szemben. Egy hete idegenben legyőztük a dobogós DEAC-ot, remélhetően az a siker lendületet ad számunkra és valóban “megérkezünk” a bajnokságba. Mindenképpen sokat számít, hogy meghatározó játékosok hiányában is képesek voltunk nullára lehozni a debreceni meccset. Ez hitet kell, hogy adjon a folytatásra. Engel Alex és Kalmár Ferenc még nincs kész, rájuk vélhetően nem számíthatok vasárnap, miként a lázas beteg Bakos Zsombor sem lehet ott a pályán a Sényő ellen. Ugyanakkor Szövetes Krisztián felépült és visszatér a keretbe, valamint Erdei Martin is a hét elején kihagyott edzések után újra egészséges.

A vasárnap 15 órakor kezdődő tiszafüredi találkozót Tóth Tamás vezeti, segítői Zahorecz Roland és László István lesznek.

About Author