Felnőtt csapat Labdarúgás

Tét nélküli örömfocival búcsúznánk

Vasárnap véget ér a 2020-21-es harmadosztályú bajnokság. Csapatunk jászberényi “albérletben” a táblázat második helyen végző fővárosi alakulatot fogad.

  • Szerencsére már nincs tétje a hét végi, BVSC elleni találkozónak – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán. – Mivel korábban elértük célkitűzésünket és bebiztosítottuk bent maradásunkat, így nyugodtan készülődhetünk a zárórára. A heti edzéseken is felszabadult, játékos gyakorlatokat végeztünk, s szeretnénk igazi örömfocival lezárni a pontvadászatot. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy félvállról vennénk az összecsapást, hiszen szeretnénk minél előrébb végezni a táblázaton. Márpedig még a tizedik hely is elérhetőnek tűnik. Ugyan eltiltottunk nincs, de a keret három játékosára nem számíthatok sérülés miatt. Szövetes Krisztián, Papp Norbert és Csiki Norbert számára már véget ért az idény.

A vasárnapi bajnoki találkozó 18 órakor kezdődik Jászberényben. A találkozóra a belépés ingyenes, de a felnőtt korú szurkolók csak védettségi igazolvány igazolvány birtokában foglalhatnak helyet a lelátón.

About Author