Felnőtt csapat Labdarúgás

Urbin Peti négy gólja kilenc pontot ért

A téli átigazolási időszakban érkezett csapatunkhoz a hosszú éveket a profiligában töltő, ma már 36 éves támadó, Urbin Péter. Nem titkoltan mindenki azt várta a rutinos csatártól, hogy góljaival bent maradáshoz segítse együttesünket. Nos, egy fordulóval a zárás előtt kijelenthető, Urbin Péter megtette a magáét. Tizenegy meccsen lépett pályára a tavasszal és négy gólt szerzett. Az a négy gól pedig 9 pontot ért!

  • Azt hittem, a Gyöngyös ellen elért első perces találatomnál nem szerezhetek gyorsabban gólt, de tévedtem – ismerte el “súlyos hibáját” Urbin Péter. – A Salgótarján elleni múlt heti győzelmünk alkalmával talán 20 másodperc telt el a meccsből, mikor Szabó Tomi beadása után bevettem a Stécé kapuját. Na azt hiszem ezt már soha nem fogom tudni überelni …

Pedig nem igazán kedvező előjelekkel léptünk pályára akkor …

  • Érezhető volt a feszültség az öltözőben is, hiszen az azt megelőző öt bajnokin csupán egy pontot szereztünk, így tetszik, nem tetszik, mindenki elkezdett számolgatni. Tudtuk, három találkozónk maradt arra, hogy kiharcoljuk a bent maradást. Ezek után kezdtük góllal az SBTC elleni hatpontos meccset, mely nyugtatólag hatott az egész gárdára. Ugyan a fekete-fehérek még visszajöttek a meccsbe, de a második félidőben csak idő kérdése volt, mikor szerezzük meg a három pontot érő gólt. Bár én rúgtam, a győzelem a csapat érdeme volt.

A célunkat ugyan elértük azzal a győzelemmel, mégis azt lehetett érezni, hogy Mezőkövesdre sem csak a fürdőbe akartunk átmenni …

  • Tény, már nyugodtan utazhattunk Kövesdre, de presztízst csináltunk belőle, hogy nyerjünk a sereghajtó otthonában. Szeretnénk minél előrébb végezni a táblázaton, s ahhoz kellenek a pontok. Nem brillíroztunk ugyan, de nyertünk, s ez a lényeg.

Arról már szerény hallgatott Urbin Peti, hogy a három pontot érő gólt ismét ő szerezte. Ezek után elmondhatjuk, amikor Péter a kapuba talált, mindig nyert csapatunk!

Várjuk az újabb Urbin-gólt a vasárnapi, zárórát jelentő BVSC elleni meccsen is!

About Author