Felnőtt csapat Labdarúgás

Tavasszal hoztuk a fontos meccseket

Idei utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésén 1-0-ás győzelmet aratott csapatunk a sereghajtó Mezőkövesd II otthonában. A találkozón látottakról vezetőedzőnket faggattuk.

  • Bár nem parádéztunk a találkozón, vagy ahogy a lefújást követően fogalmaztam, nyögvenyelős győzelmet arattunk, az azért mindenképpen dicséretes, hogy érvényesítettük a papírformát – felelte érdeklődésünkre Dorcsák Zoltán. – Ezért a győzelemért is három pont jár, így pedig eldőlt, hogy a 12. helynél hátrébb már nem végezhetünk. Úgy gondolom, újonc csapattól ez dicséretes teljesítmény. A Mezőkövesd II szervezetten, fegyelmezetten futballozott, jól védekezett, így meg kellett küzdenünk a sikerért. Bíró Péter nagyon jól szállt be a második félidőben, nem igazán tudták tartani. A tizenegyest is ő hozta össze, melyből aztán Urbin Péter megszerezte a győztes gólt.

Szembetűnő, hogy az igazán “fontos” meccseken milyen remekül helyt állt a gárda …

  • A szezon előtt arról beszéltünk, ahhoz, hogy ne legyenek kiesési gondjaink a tavasszal, közvetlen vetélytársaink ellen nyernünk kell, vagy legalábbis nem kaphatunk ki. Ezt úgy gondolom maradéktalanul teljesítettük.

Csapatunk idénybeli utolsó bajnoki mérkőzését vasárnap este a BVSC ellen vívja.

About Author