Felnőtt csapat Labdarúgás

Támadójátékunkat nem érhette kritika

Amilyen rossz előjelekkel készülődtünk a bajnokság múlt hétvégi, tizenegyedik fordulójára, végül olyan jól sikerült a Hidasnémeti elleni mérkőzés. Támadóink hozták gólerős formájukat – az ötből négyet csatáraink szerezték -, védelmünk pedig ezúttal stabilan állt a lábán. Még úgy is, hogy bár kényszerből, de ritkán látható összeállításban küldte pályára hátsó négyesünket szakmai stábunk.

Rúgtunk öt gólt, egy kapufát, kétszer a gólvonalról mentettek a vendégvédők és kihagytunk jó néhány ziccert is …

  • Azt hiszem, támadójátékunkat tényleg nem érheti kritika, de most védelmünk is masszívabb volt a megszokottnál – fogadta szerényen gratulációnkat Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Mondom ezt annak fényében, hogy az első félidőben azért a vendégeknek is voltak helyzeteik. Az elmúlt meccsekből kiindulva talán érthető, hogy hiába vezettünk 2-0-ra a szünetben, nem voltam még igazán nyugodt.

Igazán a második félidőben indult be a csapat …

  • A szünetben kicsit módosítottunk a taktikán, s bejött az elképzelésünk. A folytatásban több helyzetet dolgoztunk ki, miközben a vendégek ritkábban veszélyeztették a kapunkat.

Megkerülhetetlen a kérdés: sérülés nélkül megúsztuk a meccset?

  • Tudomásom szerint igen, vagy legalábbis egyelőre senki nem jelezte, hogy kihagyásra kényszerülne. Ha minden jól megy, vasárnapig néhány hiányzónk felépül, így ha nem is komplett, de bővebb kerettel utazhatunk az idegenbeli bajnokira.

Csapatunk vasárnap 13 órakor Putnokon lép pályára legközelebb.

About Author