Felnőtt csapat Labdarúgás

Tajti tizenegyest védett, Barna bevágta …

Csapatunk az utolsó pillanatig küzdve, hihetetlenül izgalmas meccsen csikarta ki a győzelmet a bajnokság vasárnapi fordulójában, s ezzel bezsebelte a rendkívül fontos három pontot.

Bár végig irányítottuk a meccset, hiába vezettünk egy góllal, nem tudtuk lezárni az mérkőzést. Ahogy pedig ilyenkor lenni szokott, a hajrában “talált” egy gólt az ellenfél … Mi több, a kilencvenedik percben akár meg is nyerhette volna az összecsapást a Sényő, ám a könnyű síppal befújt tizenegyest Tajti Bence kivédte. Az izgalmaknak pedig ezzel még nem volt vége. A jelzett négy perces hosszabbítás utolsó másodperceiben a csereként pályára lépő Barna Viktor betört a tizenhatoson belülre és minden dühét beleadva, kilőtte a hosszú sarkot. Vereség helyett győzelem, fejlógatás helyett földön túli boldogság …

  • Hihetetlen, de egy agyon nyert meccsen végül a szerencsére is szükségünk volt a sikerhez – értékelte a látottakat Dorcsák Zoltán. – Az első félidőben gólokkal kellett volna már vezetnünk, kapusunknak egyetlen védeni valója sem volt. Nem rúgtuk be a ziccereinket, ellenfelünk pedig a semmiből egyenlített. A tizenegyes megítélésekor úgy éreztem, el vagyunk átkozva, de Tajti Bence megfogta a büntetőt. Aztán amit elvett tőlünk a sors a Putnok ellen, azt most visszaadta, az utolsó pillanatban csak kicsikartuk az egyébként megérdemelt győzelmet. Ezzel csapatunk az őszi idényt a mezőny első felében, a nyolcadik helyen zárta, teljesítve a célkitűzést.

A bajnokság idei utolsó fordulójában – mely már a tavaszi nyitány – a Karcag vendége lesz csapatunk Balmazújvárosban.

About Author