Felnőtt csapat Labdarúgás

Szombaton a Siófokot fogadjuk a kupában

A hétvégén MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának mérkőzésén lép pályára csapatunk. Ellenfelünk az NB II egyik legmasszívabb együttese, a Siófok gárdája lesz. A Lipcsey Elemér Sporttelepen, szombaton 15 órakor kezdődő összecsapást Szilágyi Sándor vezeti, segítői Flinta Zoltán és Kovács Zoltán lesznek.

  • Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk a kupameccs esélyesei, de szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni belőle – felelte honlapunk érdeklődésére Dorcsák Zoltán. – Jó meccset akarunk játszani, s akárcsak két éve Zetét, most a Siófokot is megszorongatnánk. Két komoly sérültünk, Vincze Patrik és Skulka Botond mellett nem számíthatunk a bokáját fájlaló, egész héten nem edző Kalóz Ádámra és a derékbántalmakkal küszködő Csábi Milánra sem.

A Siófok jelenleg ötven százalékos mutatóval a 9-11. helyen áll a másodosztályban, de az előző idényt ötödikként zárta a bajnokságban. Domján Attila vezetőedző csapata nagyon ritkán játszik sokgólos meccset, mind a szerzett, mind a kapott találatokat általában szűken méri a mérkőzéseken.

A továbbjutás egy meccsen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel ér véget, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

About Author