Felnőtt csapat Labdarúgás

Szinte hiba nélkül játszottunk

Miközben csapatunk már gőzerővel készül a hétvégi, listavezető BVSC fogadására, néhány mondat erejéig még az elmúlt bajnoki fordulóról faggattuk vezetőedzőnket.

Újabb bravúros győzelmet könyvelhettünk el vasárnap …

  • A tavaszi idényünk egyelőre minden képzeletet felülmúlóan sikerült, négy győzelem és egy döntetlen a mérlegünk – felelte érdeklődésünkre Dorcsák Zoltán. – Most egymás után két olyan csapatot sikerült legyőznünk, mely az adott forduló előtt még előttünk a táblázaton. Különösebben nem foglalkozunk vele, hogy felléptünk a dobogóra, sokkal fontosabb, hogy a játékunk rendben volt.

Azért a DEAC otthonában nem sok együttesnek terem babér …

  • Minden dicséretet megérdemelnek játékosaink, hiszen mindvégig nagyon fegyelmezetten, szinte hiba nélkül futballoztak Debrecenben. Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk (2-1) úgy, hogy végig kontroll alatt tartottuk a meccset. Most kevesebb lehetőségünk volt ugyan a szokásosnál, de így is kétszer bevettük a DEAC kapuját. A hazaiaknak viszont egyetlen kidolgozott helyzetük sem volt, szépítő találatukat is pontrúgást követően szerezték. Kétgólos előnyünk után azt vártuk, hogy beszorítanak minket a kapunk elé, ám nem így történt. Csupán a hajrá utolsó tíz percében kerültek mezőnyfölénybe, de nagyon stabilak voltunk hátul.

Hétvégén a szinte már bajnoknak tekinthető BVSC jön Tiszafüredre …

  • Addig még van öt nap, tesszük a dolgunkat, dolgozunk tovább.

A vasárnapi rangadó 14 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author