Felnőtt csapat Labdarúgás

Szeretnénk visszavágni a lila-fehéreknek

A tavaszi szezon negyedik játéknapján, vasárnap délelőtt már a harmadik “fakóval” találkozik csapatunk. A Békéscsaba II, majd DVSC II után ezúttal az Újpest II ellen lépnek pályára Dorcsák Zoltán tanítványai.

  • Hasonló meccsre számítok, mint volt a múlt hétvégi, kis-Loki elleni kilencven perc – felelte érdeklődésünkre vezetőedzőnk. – Mozgékony, sokat futó, fiatal gárda az Újpest II. Az ősszel hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedtünk az azóta NB II-be, Tiszakécskére szerződött Máté Zsoltnak köszönhetően, most szeretnénk visszavágni a lila-fehéreknek. Plusz motivációt jelent, hogy győzelmünk esetén helyet is cserélnénk vendéglátónkkal, hiszen mindössze kettő ponttal állnak előttünk a táblázaton. Mészáros Norbert a hét végén már rendelkezésünkre áll, s visszatér védelmünk közepére.

A kis-Újpest nem kezdte jól az esztendőt, mindhárom idei bajnokiját elveszítette. Igaz, ellenfelei között volt a listavezető Kazincbarcika és a negyedik Hajdúszoboszló is. A legutóbbi játéknapon viszont meglepően nagy zakóba futott bele hazai pályán, a Békéscsaba II 6-2-re nyert a Megyeri úton, ráadásul begyűjtötte ötödik sárga lapját Kovács Dominik, azaz nem léphet pályára ellenünk.

A vasárnap 11 órakor kezdődő találkozót Takács Ákos vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Halmai Kristóf lesznek.

About Author