Felnőtt csapat Labdarúgás

Szerdán, zsinórban a harmadik győzelemért

Csapatunk a DVTK II elleni múlt heti, idegenbeli győzelem (0-1) után, vasárnap hazai pályán, fölényesen diadalmaskodott (5-0) a Törökszentmiklós elleni megyei rangadón. Holnap pedig máris itt a következő a forduló, amikor is zsinórban a harmadik győzelemért lép pályára Hidasnémetiben.

  • Azt kaptam a Törökszentmiklós elleni meccstől, amit vártam – kezdte értékelését Dorcsák Zoltán. – Tudtuk, hogy döntő lesz az első gól, mert a példák azt mutatták, amennyiben ők szerezték meg a vezetést, vért izzadtak az ellenfelek. Szabó Viktor gólja után megnyugodtunk, a szünet után a második találat pedig mindent eldöntött. Attól kezdve olyan gólokat rúgtunk, mely biztos vagyok benne, hogy demoralizáló hatással volt vendégeinkre. Barna Viktor és Mácsai László rendesen kilőtte a felső sarkokat.

Holnap hétközi forduló lesz az NB III-ban. Meglesz zsinórban a harmadik győzelem is?

  • A harmadosztályban régen nyertünk egymás után háromszor. Jó lenne most ismét belelapozni a történelemkönyvünkbe és feleleveníteni azt az érzést. A DVTK II és a Miklós elleni siker önbizalmat adhat. Támadóink ismét elhiszik, hogy tudnak gólt szerezni, miközben Tajti Bence hálója érintetlen maradt, szóval bízom benne, hogy sikerrel vesszük a szerdai akadályt. Sajnos Szabó Viktor és Barzsó Attila megsérült vasárnap, ők nem valószínű, hogy pályára tudnak lépni holnap.

A szerdán 16 órakor, Hidasnémetiben megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzést Sándor Csaba vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Gavalla-Kulcsár Judit lesznek.

About Author