Felnőtt csapat Labdarúgás

Seria A-s klubban nevelkedő támadót igazoltunk

Az őszi, balul sikerült idény során egyértelműen kiderült, hogy támadó poszton erősítésre szorul csapatunk. Az NB III Északkeleti csoportjában csak négy együttes – a sereghajtó Gyöngyös, a tizennegyedik Salgótarján, a tizenharmadik Sényő és a tizenegyedik REAC – szerzett nálunk kevesebb gólt. Ráadásul akiktől elsősorban vártuk a gólokat, Kalmár Ferenc és Engel Alex sérülés miatt alig, alig állt, állhat a szakmai stáb rendelkezésre.

Egy hete jelentettük be, hogy a rutinos támadóval, Gránitz Patrikkal sikerült megegyeznünk, így a tavaszi idényben csapatunkat erősíti. Most eldőlt, hogy a 20 éves szerb-magyar kettős állampolgársággal rendelkező, szabadkai Dimitrije Antic is sárga-kékbe öltözik a tavasszal. A 190 centi magas, elsősorban a középcsatár posztján otthonosan mozgó fiatal három éven keresztül az olasz Seria A-ban szereplő Genoa utánpótlásában pallérozódott, majd hazatért Szerbiába, a másodosztályú Kolubarába szerződött. Onnan tavaly nyáron érkezett Karcagra, ahol 11 bajnoki összecsapáson két gólt szerzett.

A felkészülés, illetve az edzőmeccsek során – a Monostorpályi ellen 5 gólt szerzett! – meggyőzte szakmai stábunkat, hogy erősítést jelent csapatunk számára.

About Author