Felnőtt csapat Labdarúgás

Régi idők hangulatát idézte a hétvégi meccs

Csapatunk a bajnokság hétvégi, 37. fordulójában bravúros győzelmet aratott a táblázat negyedik helyén álló Tiszaújváros ellen. Az 1-0-ás végeredményt hozó találkozóról vezetőedzőnket faggattuk.

  • A jelek szerint nekünk csak élcsapatokkal lenne szabad itthon játszanunk – fogadta honlapunk gratulációját mosolyogva Dorcsák Zoltán. – A második DEAC és a harmadik BKV Előre után most a negyedik Tiszaújvárost is sikerült legyőznünk. Ráadásul ismét kapott gól nélkül.

Ez a győzelem a szív diadala is volt …

  • Hát nem volt egyszerű. Nagyon jól kezdett a Tiszaújváros, s bár igazán nagy helyzete nem volt, azért uralta az első félidőt. Szerencsére nagyon masszívak voltunk hátul, s az egyik ellenakciónkat sikerült góllal befejezni, így előnnyel térhettünk pihenőre. A második félidő már sokkal kiegyenlítettebb volt a kiállításig, Kalóz Ádám piros lapja után viszont már a szerencsére is szükségünk volt, hogy ne változzon az eredmény. Hol Tajti Bence védett bravúrral, hol a kapufa sietett a segítségünkre, hol pedig az újvárosi támadók hibáztak. Kúsztunk, másztunk a sikerért, s ennek meglett a jutalma.

Csapat és közönsége ismét egymásra talált …

  • Megmondom őszintén, borsózott a hátam a régi idők füredi focihangulatát idéző buzdítás alatt. A meccs után még az öltözőből is “visszatapsolták a srácokat”. Jó érzés volt újra átélni a régen tapasztalt hangulatot.

Kertész Tamás remek formába lendült az elmúlt hetekben.

  • Sokáig kérdéses volt, hogy tudja-e vállalni a játékot, de mindenképpen ott szeretett volna lenni a pályán a Tiszaújváros ellen. Utolsó hat meccsünkön öt gólt szerzett, egyedül Kisvárdán maradt eredménytelen. Sajnos hetek óta sérüléssel bajlódik, most is már a szünet előtt jelezte, hogy nem bírja tovább, de azért a 32. percben még bevette vendégeink kapuját. Ez a szezon már így ér véget számára, majd a szünet alatt lesz ideje kipihenni sérülését.

A bajnokság utolsó fordulójában Hajdúszoboszlón lép pályára csapatunk.

About Author