Felnőtt csapat Labdarúgás

Reális a döntetlen

Csapatunk tegnap pótolta a 21. fordulóban elmaradt, BKV Előre elleni mérkőzését. A gól nélküli döntetlennel zárult kilencven perc után vezetőedzőnket faggattuk.

A 0-0 ellenére igazán eseménydús meccset láthattak a nézők.

Valóban így van, mindkét együttes számtalan ziccert dolgozott ki a jó iramú találkozón és a kapusok dicsérete is, hogy érintetlenek maradtak a hálók – felelte érdeklődésünkre Dorcsák Zoltán.

Félig üres vagy félig tele az a bizonyos pohár a rangadó után?

  • Az első félidő nem rólunk szólt, a BKV minden tekintetben fölénk kerekedett, örülhetünk, hogy megúsztuk kapott gól nélkül. Egyáltalán nem működött amit elterveztünk. Szerkezetet váltottunk a szünet után, s attól kezdve már mi domináltunk, nekünk voltak nagyobb helyzeteink. Az összképet nézve úgy gondolom, reális a döntetlen.

Idén három meccs, hét pont …

  • Azt hiszem, ilyen kezdés miatt egyetlen klubnál sem dőlne senki a kardjába. Sőt tovább megyek, idén még nem kaptunk egyetlen gólt sem. Mi több, az utolsó öt bajnokin csak kétszer vették be kapunkat az ellenfelek és szereztünk 13 pontot. Ugyanakkor a kimaradt ziccereket nagyon sajnálom. Csak az utolsó két meccsen legalább nyolcszor álltunk szemben a kapussal, mégis csak egyszer voltunk eredményesek.

Summa-summárum, nincs miért lógatni a fejünket az elmaradt győzelem miatt. Játékosaink mindent elkövettek a BKV Előre ellen is a siker érdekében, de a fővárosi alakulat remek teljesítményt nyújtva megérdemelten vitt el egy pontot a Lipcsey Elemér Sporttelepről.

About Author