Felnőtt csapat Labdarúgás

Rászolgált a döntetlenre a Miklós

Mint köztudott, tegnap 2-2-es döntetlent ért el csapatunk az újonc Törökszentmiklós otthonában megrendezett bajnoki találkozón, s ezzel négy meccsesre nyújtotta veretlenségi szériáját.

  • Azért erre a döntetlenre nem lehetünk büszkék, ennél sokkal több kellett volna – foglalta össze tömören véleményét a vasárnap látottakról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Az első félidőben, szembe szélben nagyon gyengén játszottunk, a hazaiak rendre megkontráztak minket. A góljukat ugyan találták, de több helyzetük is volt, teljesen megérdemelten vezettek. A szünetben igyekeztünk rendet tenni a fejekben, s a második játékrészben már elfogadhatóan futballoztunk. Egyenlítettünk, s a levegőben lógott a vezető találatunk, mikor a semmiből mi kaptunk egy érdekes gólt …

Mi az, hogy érdekes …

  • Nyugodtan mondhatnám azt is, hogy szabálytant, de a tényen nem változtat. Egyrészt a hazaiak játékosa kezezett, mégis ők jöhettek szabadrúgással, másrészt az ezt követő bedobást felugorva, mindkét lábbal a levegőben hajította be a miklósi srác. Tette ráadásul mindezt az asszisztens mellől … Ettől függetlenül nem a játékvezetés miatt nem nyertünk. Sőt, a végén nekünk volt szükségünk a szerencsére, hogy egyáltalában pontot szerezzünk. El kell ismerni, a Törökszentmiklós rászolgált a döntetlenre.

Csapatunk a hét végén a Hidasnémeti együttese ellen szaporíthatja pontjai számát.

About Author