Felnőtt csapat Labdarúgás

Rangadó után szerdán jön a BKV Előre

Csapatunk még igazából ki sem heverhette a múlt vasárnapi győztes rangadó megpróbáltatásait, szerdán máris pályára kell lépnie egy korábbról elhalasztott összecsapáson.

  • Azt hiszem, szurkolói szemmel nézve is egy kimondottan élvezetes, jó meccset vívtunk a Körösladány ellen – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Mindkét kapu előtt sok helyzet volt, s egészen a lefújásig nyílt volt az összecsapás. A Körösladány ismételten bizonyította, nem véletlenül állt a harmadik helyen a forduló előtt, rendkívül masszív, jó csapat. Mélyen visszahúzódva védekezett, de kontráiban rendre benne volt a gólveszély. Tajti Bencének több bravúrt is be kellett mutatni a meccs során. A kilencven perc alatt számtalan helyzetet alakítottunk ki, négyszer álltunk egy az egyben szemben a kapussal, mégsem sikerült a kapuba találnunk. Félő volt, hogy a kimaradt ziccereink megbosszulják magukat. Szerencsére végül mi szereztük meg a mindent eldöntő gólt. Úgy gondolom, mindent egybevetve megérdemeltük a győzelmet, már csak azért is, mert ellenfelünk kapusa volt a mezőny legjobbja. Ha nem így véd, gólokkal nyerhettünk volna …

Szerdán újabb nehéz összecsapás vár csapatunkra …

  • Mivel a BKV Előre is játszott vasárnap, nem hivatkozhatunk arra, hogy frissebbek lennének, mint mi. Jó passzban vagyunk, zsinórban négy győzelmet arattunk, s nagyon szeretnénk holnap az ötödiket is begyűjteni. Az biztos, a fővárosi alakulat más focit játszik, mint legutóbbi vendégünk. Sokkal játékosabb, mint a Körösladány, igazi ki-ki meccsre készülünk. Ha sikerül itthon tartanunk a három pontot, leszakítjuk magunkról riválisunkat és akár a dobogóra is felléphetünk.

A BKV Előre elleni találkozó szerdán 14 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen. Az összecsapást Szilágyi Sándor vezeti, segítői Punyi Gyula és László István lesznek.

About Author