Felnőtt csapat Labdarúgás

Rangadó! Harmadik fogadja a negyediket

A bajnokság huszonnegyedik fordulójának legizgalmasabb mérkőzését várhatóan Debrecenben rendezik, a harmadik helyezett DEAC a negyedik helyen álló csapatunkat fogadja.

  • Rangadóra utazunk a hajdúsági megyeszékhelyre és azért ez “beárazza” csapatunkat – vélekedett a vasárnapi összecsapásról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A mezőny egyik legerősebb együttese vár ránk, de úgy gondolom, nincs miért izgulnunk. Jó formában, nyugodt pozícióban készülhetünk a kilencven percre. Mindig nyerni szeretnénk, így most a DEAC ellen is. A legutóbbi két meccsünket behúztuk ellenünk, ősszel például úgy nyertünk 3-2-re, hogy a 95. percben sikerült szépíteniük. Miért ne sikerülhetne most is … A hazaiak szerdai meccse újfent elmaradt, így vélhetően frissebbek lesznek, mint mi, de azért megoldjuk a dolgot. Sajnos Baranyi Bence a BKV Előre ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját, így rá nem számíthatok vasárnap, a többiek azonban harcra készen várják az összecsapást.

A DEAC két alapembere, Újvárosi Ádám és Orosz Marcell sem áll Sándor Tamás rendelkezésére a rangadón, mindkét játékos kisárgult a múlt vasárnapi, DVTK II ellen 1-0-ra megnyert összecsapáson.

A vasárnap 14 órakor kezdődő debreceni összecsapást Sándor Csaba vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Sztányi Tibor lesznek.

About Author