Felnőtt csapat Labdarúgás

Öthetes felkészülés, négy edzőmeccs

Csapatunk tagjai jelenleg szabadságukat töltik, ám a szakmai stáb az elmúlt napokban is javában dolgozott a felkészülési menetrend kialakításán.

  • Akárcsak egy esztendeje, 2023-ban is már február közepén folytatódik a bajnokság, így ehhez kellett “szabni” a programot – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Január 9-én, hétfőn találkozunk először az öltözőben, s így a február 12-i rajtig öt hetünk lesz a felkészülésre. Majd harminc edzés, illetve négy felkészülési mérkőzés lesz a lábunkban, mire foghadjuk a BKV Előre együttesét. Reményeim szerint korábbi sérültjeink minél hamarabb bekapcsolódhatnak a közös munkába.

Csapatunk a rajt előtti mind a négy edzőmeccsét hazai környezetben vívja. Ellenfeleink közül kettő az NB III-ban, kettő pedig a megyei I. osztályban szerepel.

A program – január 21. (szombat): Facultas Tiszafüredi VSE-Karcag. 25. (szerda): Facultas Tiszafüredi VSE-Tiszaföldvár. 28. (szombat): Facultas Tiszafüredi VSE-Szolnoki MÁV. Február 4. (szombat): Facultas Tiszafüredi VSE-Gyöngyös.

Február 12. (vasárnap), bajnoki rajt: Facultas Tiszafüredi VSE-BKV Előre.

About Author