Klub Utánpótlás

Nyolcgólos döntetlen

A felnőtt és női együtteseink mellett korosztályos csapataink is pályára léptek a múlt hétvégén. Az U19-es gárda nyolc gólt hozó összecsapáson döntetlenre végzett, ám ezzel együtt megőrizte első helyét a táblázaton.

Kunhegyes-Facultas Tiszafüredi VSE 4-4 (1-2)
Kunhegyes, vezette: Takács Sándor
TVSE:
Földesi – Tóth K., Nyíri, Haizer, Juhász G., Szűcs Z., Sallai, Fodor G., Pintér Zs., Sőregi (Domokos), Csesznok. Edző: Gál Zoltán.
Gólszerzők:
Házi, Tyukodi, Burai, Szentesi, ill. Szűcs Z. 2, Fodor G., Sallai

Csapatunk háromszor is vezetett a KESE otthonában, a végén mégis izgulni kellett még a döntetlenért is. A találkozó kiélezettségét bizonyítja, hogy a hazaiak a 90. percben alakították 3-3-ra az eredményt, majd két perc múlva a vezetést is megszerezték. Fiataljaink azonban nem adták fel és a 94. percben Szűcs Zoltán révén sikerült döntetlenre menteni az összecsapást. Mindez egyben azt is jelenti, együttesünk nyolc győzelem után először veszített pontot az idei bajnokságban.

Az U16-os csapatunk a listavezető otthonában lépett pályára a bajnokság 8. fordulójában.

Kisújszállás-Facultas Tiszafüredi VSE 2-0 (2-0)
Kisújszállás, vezette: Dányi Tibor
TVSE:
Teróczki – Juhász G., Soltész, Kántor (Erdei), Fehérvári (Nagy M.), Dorcsák, Csesznok, Kardos, Domokos (Garabecz-Berta), Rácz M., Cseh. Edző: Gál Zoltán.
Gólszerzők:
Darvas 2
Kiállítva:
Muhadri (Kisújszállás, 90.)

Csapatunk mindvégig partiban volt a bajnokságot pontveszteség nélkül vezető Kisújszállás ellen, ám elég volt egy ötperces rövidzárlat és szertefoszlottak reményei.

About Author