Kézilabda Klub

Női csapatunk is elkezdte

Akárcsak a tavalyi szezonban, a 2022-23-as idényt is a Borsod megyei bajnokságban tölti női csapatunk. A csökkentett méretű pályán zajló küzdelemsorozat a napokban megkezdődött.

A nyitófordulóban a nyáron nagyon megerősödött, futsalos játékosokkal felálló Alsózsolca vendége volt csapatunk. Míg a hazaiaknak minden összejött, nekünk semmi sem akart sikerülni, így súlyos vereséget szenvedtek lányaink.

A hétvégi folytatásban ismét idegenben, Hernádnémetiben léptek pályára Bóza László edző tanítványai. A tavalyi bronzérmes ellen elsődleges célunk nem is lehetett más, minthogy helyre billenjen a lányok önbizalma, ismét elhiggyék, hogy szervezett játékkal bárki dolgát meg tudják nehezíteni. Nos bár 2-0-ás vereséget szenvedtek, a látottak alapján nincs okuk a búslakodásra.

  • A vereség ellenére is büszke vagyok a lányokra. Egységesek voltak, úgy érzem visszataláltunk a régi útra. Remélhetően ez hamarosan pontokban is megmutatkozik majd – értékelte röviden az összecsapást Bóza László.

Azt nem lehet állítani, hogy a szerencse kegyeltjei lennének lányaink, hiszen a következő fordulóban a tavalyi ezüstérmes együttest fogadjuk Tiszafüreden, azaz a sorsolásunk mindennek nevezhető, csak éppen könnyűnek nem …

About Author