Felnőtt csapat Labdarúgás

Nincs rajtam teher …

Két meccs, két győzelem, két gól. Fiatal támadónk, Barna Viktor csapatunkhoz hasonlóan remekül kezdte a 2021-es esztendőt.

  • Jól sikerült a felkészülésünk, sok meccset játszottunk, sokat nyertünk és időnként én is el-eltaláltam a kaput – elevenítette fel mosolyogva az elmúlt két hónapot a 20 éves Barna Viktor. – Az őszi keret magja együtt maradt, az új fiúk gyorsan beilleszkedtek, így kimondottan jó a hangulat az öltözőben. Egységesek vagyunk, célunk a biztos bent maradás kiharcolása. Hogy kinek a góljával nyerünk, hogy Szabó Tomi, Urbin Peti, Bíró Peti vagy éppen én találok a kapuba édes mindegy, a lényeg a győzelmen van.

Nehéz örökséget vettél a válladra Kalmár Feri távozásával …

  • Úgy érzem, nincs rajtam teher. teszem a dolgom, élvezem a focit. Ha pedig még gólt is szerzek, az már csak hab a tortán.

Két meccs, két győzelem, két Barna-gól. Méghozzá nem is akármilyenek …

  • Már a felkészülés alatt jól ment a játék, így bizakodva vártam a rajtot. A bajnokság azért más, de szerencsére a Tállyát és a Hatvant is legyőztük. Az idénnyitón Ladányi Patrik remek kirúgása után Szabó Tomi centerezést egy pattanás után, 14 méterről, kapásból lőttem a hosszúba. Múlt vasárnap pedig kísértetiesen hasonló gólt szereztem, talán egy kicsit távolabbról. Ezúttal is Tomi adta be a labdát, én meg állítgatás nélkül, dropból, 18 méterről a hosszúba lőttem. Természetesen örülök a góljaimnak, de nem győzöm hangsúlyozni, a lényeg a győzelmen van.

Evés közben jön meg az étvágy. A hét végén utazunk a dobogóra pályázó Füzesgyarmathoz.

  • Nekünk nincs veszíteni valónk, mi csak nyerhetünk ezen a meccsen. Izguljanak a hazaiak. Úgy érzem, nyugodt játékkal meglepetést okozhatunk.

Barna Viktor az ősszel nem volt alapember csapatunkban, 12 meccsen kezdőként, hatszor csereként lépett pályára és két gólt (Sényő, Tiszakécske) szerzett. Az idei mindkét bajnokit végig játszotta – na jó, a Hatvan ellen a hosszabbításban lecserélte vezetőedzőnk – és két gólt szerzett.

Ez a tavasz lesz 20 éves támadónk nagy kiugrása?

About Author