Felnőtt csapat Labdarúgás

Nincs idő a sebek nyalogatására

Még nincs 48 órája, hogy lefújta a játékvezető az Újpest II elleni szerdai bajnoki mérkőzésünket, máris a következő összecsapásra kell fókuszálnunk.

A válogatott világbajnoki selejtezői miatt ezúttal nem vasárnap, hanem már szombaton pályára lépnek a harmadosztályú bajnokság résztvevői, csapatunk a Tállya vendége lesz holnap délután.

Nem csak mi, szombati vendéglátónk is küszködik a sűrített menetrenddel, s mindez az eredményekben is megmutatkozik. Nem véletlen, hogy az előző idényben stabil csapat benyomását keltő Tállya öt forduló után nyeretlen, s mindössze egy döntetlent – a Tiszaújváros ellen végzett 0-0-ra – ért el. A hétközi fordulóban Békéscsabán szenvedett súlyos, 6-0-ás vereséget.

Csapatunk sem büszkélkedhet eddigi eredménysorával, egy, egy győzelem és döntetlen mellett háromszor is vereséget szenvedett. Szerdán éppen balszerencsés körülmények között 1-0-ra kapott ki az Újpest II-től.

  • Nincs időnk a sebek nyalogatására, fel kell állnunk a földről és függetlenül attól, hogy idegenben lépünk pályára, győzelemre kell játszanunk – vélekedett a holnapi találkozó esélyeit latolgatva vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Muszáj begyűjtenünk mind a három pontot, különben leszakadunk a középmezőnytől, s az alsóházból nehéz lesz visszakapaszkodni.

Szövetes Krisztián és Mészáros Norbert mellett újabb sérültünk nincs. A szombaton 16 órakor kezdődő tállyai találkozót Mencsik László vezeti, segítői Szarvas László és Derda Dominik lesznek.

About Author