Felnőtt csapat Labdarúgás

Nem pihenni megyünk Hajdúszoboszlóra

Vasárnap a 26. forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú bajnokság, csapatunk Hajdúszoboszlón lép pályára. A 14 órakor kezdődő találkozót Nagy Attila vezeti, segítői Pogonyi Ferenc és Németh Balázs lesznek.

Az emberek általában pihenni utaznak a fürdővárosba, csapatunk tagjaira azonban kimondottan nehéz feladat vár a hétvégén. Mivel Hajdúszoboszló nincs messze Tiszafüredről, ráadásul a meteorológia is kellemes tavaszi időt jósol vasárnapra, remélhetőleg népes szurkolótábor kíséri el csapatunkat az idegenbeli bajnokira.

  • Bár legutóbb megszakadt szép sorozatunk, 2-1-es vereséget szenvedtünk a listavezető BVSC-től, vasárnap szeretnénk visszatérni a győzelmi ösvényre – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Tomola Patrikot kiállította a játékvezető az elmúlt fordulóban, rá így nem számíthatok (egymeccses eltiltással megúszta védőnk a piros lapot – a szerk.), a többiek viszont bevetésre készen várják az összecsapást.

Jól kezdte a tavaszt a hajdúsági gárda, idei első két meccsét megnyerte (Békéscsaba II, Füzesgyarmat), ám azt követően vereséget szenvedett a Vasas II-től, illetve a DVTK II-től. Szerdán, a korábbról elhalasztott összecsapáson 1-1-es döntetlent játszott a kis-Lokival Debrecenben, így jelenleg a 10. helyen tanyázik a táblázaton.

Az ősszel, hazai környezetben 0-0-ás döntetlenre végeztünk a Szűcs János dirigálta gárdával.

About Author