Felnőtt csapat Labdarúgás

Nem járt pont a helytállásért …

A bajnokság tizennegyedik fordulójában a tavasszal még NB II-ben szerepelt DEAC vendége volt együttesünk. Bár tisztességgel helyt állt csapatunk, pontot nem sikerült szerezni. Pedig 0-0-nál még tizenegyest is fogott Tajti Bence, ám Spitzmüller István egy órányi játék után bevette kapunkat és erre nem sikerült válaszolnunk.

  • El kell ismerni, jobb csapat a DEAC, de ha van egy kis szerencsénk, pontosabban egy kicsit higgadtabbak vagyunk, könnyen pontot szerezhettünk volna – értékelte a vasárnap látottakat vezetőedzőnk, Dorcsánk Zoltán. – Letámadásunknak köszönhetően a hazai kapus éppen támadónknak passzolta ki a labdát az első félidő közepén, aki ahelyett, hogy bevezette volna a gólvonalig, vagy begurítja a mellette érkező társnak, elhamarkodottan azonnal rálőtte. Persze, hogy a kapufa hárított … Bosszantó, hogy míg mi elveszítjük az ilyen kiegyenlített meccseket, ellenfeleink rendre kihoznak belőle legalább egy ikszet.

Nagyon foghíjas kerettel utaztunk Debrecenbe …

  • Sajnos továbbra is nagyon kevesen vagyunk, de valahogy túl kell élnünk ezt az időszakot. Bízom benne, hogy előbb, utóbb visszatérnek sérültjeink, betegeink.

Csapatunkra nem vár könnyű folytatás, hiszen vasárnap a listavezető BKV Előre látogat Tiszafüredre, majd a dobogóért küzdő Kisvárda II-höz utazik november első hétvégéjén.

About Author