Felnőtt csapat Labdarúgás

Nem feküdt a ladányiak stílusa …

A bajnokság negyedik fordulójában csapatunk 1-1-es döntetlenre végzett Körösladányban. Az újonc hazaiak ugyan vereséggel kezdték a szezont, ám azt követően hármat rúgva Vasas II-nek, illetve ötö gurítva a DVTK II-nek, alaposan belelendültek. Ennek fényében biztosak lehettünk benne, hogy nem vár egyszerű meccs együttesünkre.

  • Nem is volt az – ismerte el Dorcsák Zoltán a mérkőzést követően. – A hazai együttes stílusa finoman fogalmazva sem feküdt nekünk. A létező minden eszközt bevetett, hogy ne legyen folymatos a játék. Az NB III-ban már általában a futballról szólnak a meccsek, most viszont nyomokban sem lehetett felfedezni focit. Ilyen harcmodorral utoljára a megyei bajnokságban találkoztunk. Az első húsz percben megpróbáltuk felvenni a kesztyűt, de ez meg nem a mi játékunk volt, ebben jobb volt a hazai gárda, hátrányba is kerültünk. Ezt követően átvettük az irányítást, csak idő kérdése volt mikor egyenlítünk. A szünet után fél óráig még azt játszottuk, amit szoktunk, levegőben lógott a második gólunk. A hajrára viszont érthetetlen módon szétestünk, ismét átvettük a hazaiak stílusát, s ez megint a ladányiaknak feküdt. Így ha Tajti Bence nem védi ki a tizenegyest, pont nélkül térhettünk volna haza. Mindent egybevetve, a döntetlenre rászolgáltunk.

Vasárnap délután már folytatódik is a bajnokság. Az ötödik forduló összecsapásán a dobogóra pályázó DEAC együttesét fogadjuk a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author