Felnőtt csapat Labdarúgás

Nekem mindig különleges a DVSC elleni meccs

Mint köztudott, csapatunk a hét végén megszerezte idei első győzelmét. Méghozzá idegenben, Debrecenben sikerült begyűjteni a három pontot.

  • Nekem mindig különleges érzés a DVSC ellen játszani, hiszen közel hat évet töltöttem el a klubnál – felelte honlapunk érdeklődésére Barna Viktor. – Nem volt ez másként most sem, ráadásul tisztában voltam vele, hogy muszáj megszereznünk első győzelmünket, ha nem akarunk nagyon beragadni a rajton.

A felfokozott hangulatodat csak fokozta gólod …

  • Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az én hibámból kaptunk egy óvodás gólt, de a sors már csak ilyen, amit itt elvesz, azt a másik oldalon visszaadja. A szünet előtt a legjobb pillanatban sikerült egyenlítenem. Nagyon sokat gyakoroljuk a támadásvezetést edzéseken, így tudtam, hogy (Barna) Béla hova fogja visszagurítani a labdát. Érkeztem, jól eltaláltam, s a hosszúban kötött ki a labda. A második félidőt aztán végig uraltuk, akár több gólt is szerezhettünk volna, megérdemelten nyertünk.

A hétvégén szünet lesz a bajnokságban.

  • Egy edzőmeccsen azért pályára lépünk pénteken, a lényeg azonban az, hogy a jövő szerdai, Újpest II elleni bajnokin megfelelő állapotban legyünk. Jó lenne most már hazai pályán nyerni, szurkolóink is megérdemelnék az itthoni sikert. Bízom benne, hogy a debreceni győzelem kellő lökést ad és begyűjtjük a három pontot.

Csapatunk pénteken 17.30-kor az Egyek ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen.

About Author