Felnőtt csapat Labdarúgás

Nehéz volt, de behúztuk …

Idei második bajnoki mérkőzését is megnyerte csapatunk a hét végén. A Hatvan elleni sikert követően vezetőedzőnket faggattuk.

  • Nehéz volt, de a lényeg, hogy behúztuk – értékelt tömören Dorcsák Zoltán. – Meglepő módon a Hatvan nem húzódott annyira vissza a kapuja elé, nem védekezett olyan mélyen, mint egy hete a Balassagyarmat ellen, de úgy érzem, végig kézben tartottuk az irányítást. Az első félidő ugyan nem tetszett, kicsit lagymatagok voltunk, ám a szünet után sikerült felpörgetnünk a ritmust, helyzeteket dolgoztunk ki és ami lényeg, rúgtunk két gólt.

Hátul stabilak voltunk, elől pedig támadóink ismét hozták magukat.

  • Védelmünk végre kapott gól nélkül hozta le a meccset (a Cegléd és az Eger után maradt ismét érintetlen a hálónk), Barna Viktor és Szabó Tamás pedig a jelek szerint átmentette a felkészülési időszakban látott formáját. Idei minkét bajnoki találkozónkon egyaránt betaláltak.

Vasárnap várhatóan azért lényegesen nehezebb dolgunk lesz …

  • Előzetesen azt számoltuk, hogy a Tállya és a Hatvan ellen be kellene gyűjtenünk a hat pontot, s akkor nyugodtan utazhatunk Füzesgyarmatra. Sikerrel teljesítettük eddig a feladatot, úgy hogy nincs izgulni valónk, mi csak nyerhetünk a hét végi találkozón.

Csapatunk vasárnap 14.30-kor lép pályára a Békés megyei településen.

About Author