Felnőtt csapat Labdarúgás

Nehéz sorozatot kezdünk

Az idény legnehezebb mérkőzése előtt áll csapatunk, vasárnap a veretlen listavezetőt fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

– Nehéz sorozat előtt állunk – kezdte felvezetését vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán.- A Putnok után megyünk Cigándra, jön az Eger, majd a kis-Loki vendégei leszünk. A szezon elején könnyelműen elvesztegetett pontokat most kell valahogy visszaszerezni. Tisztában vagyunk vele, nem mi vagyunk vasárnap az összecsapás esélyesei, de talán pont emiatt futballozhatunk felszabadultabban, bátrabban. Tiszteljük a Putnokot, eredményei önmagukért beszélnek, de nem ijedhetünk meg tőlük. Ha véletlenül kikapnánk, mindenki elkönyvelné papírforma eredménynek, ám a pontszerzés vagy győzelem már bravúrral érne fel, s erőt adhatna a folytatásra. Kalmár Ferenc még mindig külön edz a csapattól és kidőlt a sorból Bakos Zsombor is, ellenben Engel Alex végre visszatérésre kész, ott lesz a vasárnapi keretben.

A Putnok az idei bajnokságban 11 meccses veretlenségi sorozatot épített fel. De mint tudjuk, minden sorozat megszakad egyszer …

About Author