Felnőtt csapat Labdarúgás

Nagyon kellene a győzelem …

A hét végén a 32. forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú bajnokság. Csapatunk vasárnap Békéscsabán lép pályára.

A Kisvárda II után a Hatvan elleni is 3-2-es vereséget szenvedtünk …

  • Szerdán nagyon szervezett, jól futballozó Hatvannal találkoztunk – elevenítette fel a hétközi forduló mérkőzését vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Egyszerűen nem találtunk rajta fogást. A harmadik bekapott gól után kezdtünk el minden miondegy alapon játszani, akkor éreztem azt, hogy megszakadunk a pályán. Visszajöttünk a meccsbe, de már túl későn, nem maradt időnk az egyenlítésre.

Vasárnap a sereghajtó vár ránk.

  • Hiába utolsó a Békéscsaba II, olyan passzban vagyunk, hogy az a meccs sem lesz egyszerű számunkra. Ráadásul a “fakók” ellen mindig kínlódunk. Pedig nagyon kellene a győzelem, egyrészt átlendülnénk a holtponton, másrészt eltávolodnánk a veszélyes zónától.

Pintér Viktor begyűjtötte ötödik sárga lapját a szerdai fordulóban, ő biztosan nem léphet pályára a Viharsarokban. A vasárnap 17 órakor kezdődő Békéscsaba II elleni mérkőzést Vinter Béla vezeti, segítői Balla Levente és Kovács Zoltán lesznek.

About Author