Felnőtt csapat Labdarúgás

Nagyképűség? Lenézés?

Csapatunk vasárnap folytatta az elmúlt hetek remek sorozatát, bravúros győzelmet aratott a forduló előtt harmadik helyen tanyázó DEAC otthonában. A tavaszi idény ötödik meccsén így már negyedik győzelmét aratta, s csupán egyszer végzett döntetlenre. Ezzel pedig helyet is cserélt most legyőzött ellenfelével és fellépett a dobogó legalsó fokára.

Örömünket sajnos beárnyékolja a hazaiak szakvezetője részéről a meccset követően adott nyilatkozata, mely természetesen felkerült a világhálóra: “… nem mondanám ezt (a meccset) rangadónak , mert nem hiszem, hogy egy szinten lenne velünk ellenfelünk ...”

Nyilatkozta ezt mindazok után, hogy a DEAC elleni utolsó három bajnoki meccsünket egyaránt csapatunk nyerte. Tavasszal, idegenben 2-1-re, ősszel, hazai környezetben 3-2-re, míg az elmúlt hétvégén, Debrecenben ismét 2-1-re diadalmaskodtunk az egyetemisták ellen.

Tiszteltjük a DEAC együttesét, vezetőit, magát az elismerésre méltó múlttal rendelkező klubot. Megtiszteltetés számunkra, hogy bajnoki mérkőzéseken meccselhetünk vele, de … De roppant fájó számunkra a fenti lenéző, nagyképű, sportszerűtlen nyilatkozat. Tisztában vagyunk a magyar labdarúgásban elfoglalt helyünkkel, hogy kis klub vagyunk a DEAC-hoz viszonyítva, ám erre a lesajnáló hangvételre nem szolgáltunk rá.

Pláne nem zsinórban aratott három győzelmünk után …

About Author