Felnőtt csapat Labdarúgás

Nagy taktikai csata várható

Vasárnap 14.30-kor, a Hatvan gárdáját fogadja csapatunk a bajnokság huszonharmadik fordulójának mérkőzésén. A találkozót Takács Ákos vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és László István lesznek.

Összeállítási gondja nincs vezetőedzőnknek, Dorcsák Zoltánnak, hiszen a tavaszi rajton idegenbeli győzelmet aratott keret tagjai közül mindenkire számíthat, sérülés, eltiltás miatt senki nem dőlt ki a sorból.

Ugyanakkor a vendégek szakvezetője, Gabala Krisztián kénytelen lemondani Purzsa Máté játékáról, aki a Balassagyarmat ellen 1-0-ra elveszített múlt heti összecsapáson megkapta ötödik sárga lapját. Márpedig a 24 éves játékos alapembere a hatvani gárdának, az eddig lejátszott 22 fordulóban egyetlen kivétellel valamennyi alkalommal a kezdőcsapatban kapott helyett.

Nagy taktikai csata várható a vasárnapi találkozón, a kapuja elé betömörülő hatvani védelmet nem lesz egyszerű feltörni, de keretünk ma már rendelekzik olyan játékosokkal (Urbin Péter, Barna Viktor, Szabó Tamás), akik egyetlen villanásukkal is képesek eldönteni a meccset.

About Author