Felnőtt csapat Labdarúgás

Nagy sorozat előtt …

Más fél hétig szünetelt a harmadosztályú bajnokság, a hét közepétől viszont sűrített tempóban zajlanak a küzdelmek. Ráadásul nem is akármilyen meccsek előtt áll csapatunk.

  • Zsinórban négy olyan mérkőzésen lépünk pályára, ahol közvetlen riválissal találkozunk, azaz a megszerzett pontok különös jelentőséggel bírnak – vélekedett a csapatára váró sorozatról Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Szerdán mindjárt az a Salgótarján vár ránk, amelyik még nyeretlen az idei bajnokságban. Teljesen mindegy, hogy idegenben kerül sor a mérkőzésre, nem kaphatunk ki, mi több nyernünk kellene, hogy elinduljunk felfelé. Vasárnap aztán jön a kis-Diósgyőr, mely egy ponttal kevesebbet gyűjtött nálunk, megyünk a sereghajtó Törökszentmiklóshoz, végül pedig fogadjuk az újonc Hidasnémetit.

Milyen előjelekkel várjuk a szerdai összecsapást?

  • Sajnos nem a legkedvezőbbekkel. Többen is kisebb, nagyobb sérüléssel bajlódnak, s a ma esti edzés előtt még megjósolni sem tudom, hogy közülük ki lesz bevethető állapotban Salgótarjánban. Azt azonban ígérhetem, aki pályára lép, mindent el fog követni a győzelem érdekében.

A szerdai bajnoki találkozó 16 órakor kezdődik a Szojka Ferenc-stadionban.

About Author