Felnőtt csapat Labdarúgás

Most van a csúcsterhelés …

A felkészülés negyedik hetében jár csapatunk, ezekben a napokban kapják a csúcsterhelést játékosaink. Nem véletlen, hogy a tegnapi, tiszaújvárosi felkészülési meccsen fáradtabban mozogtak és végül egygólos vereséget szenvedtünk.

  • Napi két gyakorlás szerepel a heti programban, még a tegnapi meccs előtt is edzettünk délelőtt – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Így nyugodtan mondhatom, hogy az eredmény másodlagos volt Tiszaújvárosban, a lényeg a játékon volt.

Szurkolóinkat elsősorban az átigazolások érdeklik ezekben a napokban …

  • Alakulunk. Jelenleg 18 fős kerettel dolgozunk, de még 2-3 játékosra mindenképpen szükségünk lenne. A hivatalos megállapodások után a jövő hét elején hozzuk nyilvánosságra, kik érkeztek Tiszafüredre a nyáron.

Barna Viktor?

  • Amint láthatták, tegnap pályára lépett csapatunkban, azaz marad klubunknál. Örülünk, hogy érvényesült közösségünk megtartó ereje, ő idetartozik közénk, itt az otthona, együttesünk meghatározó játékosa.

Kalóz Ádám már pályára lépett …

  • Ha még nincs is száz százalékos állapotban sérülése után, de már hadra fogható. Ugyanakkor Szövetes Krisztián bokasérülése két és fél hónap alatt sem javult annyit, hogy a kerettel edzhessen. Tegnap Harsányi rúgást kapott a bokájára, de szerintem a hétvégi edzőmeccset sem kell kihagynia.

Együttesünk szombaton, Vecsésen lép pályára.

About Author