Felnőtt csapat Labdarúgás

Most vagy soha …

A hétvégén a tizenkilencedik forduló mérkőzéseit rendezik a harmadosztályú bajnokságban. Csapatunk vasárnap 14 órakor a Hatvan együttesét fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen. A találkozót Nyekita Benjamin vezeti, segítői Kovács II Gábor és Kovács Levente lesznek.

A balul sikerült tavaszi nyitány után most vagy soha hangulatban készült csapatunk a héten, hiszen amennyiben a még éppen bent maradást jelentő pontszámmal rendelkező Hatvan együttesét nem tudja legyőzni, nagyon nehéz hetek, hónapok elé néz. A Zoran Szpisljak által dirigált Heves megyei gárda sem dicsekedhet bombaformával. Az előző év végén rendezett utolsó két forduló veresége után a múlt héten, hazai pályán bukta el a Sényő elleni hatpontos összecsapást, s azonnal helyet is cserélt legyőzőjével.

Fura mérkőzés a múlt vasárnapi Hatvan-Sényő 1-4 – felelte érdeklődésünkre vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Megnéztem a találkozó felvételét és most sem értem, miként tudta elbukni azt a meccset a hazai együttes. Ha fordított eredmény születik, akkor sem reklamálhattak volna a vendégek. Ettől függetlenül mi abban a helyzetben vagyunk, hogy nincs más lehetőségünk, le kell győznünk a Hatvant. Mindegy, hogy szép vagy csúnya játékkal, de itthon kell tartani a három pontot. Bízom benne, hogy rutinos játékosaink képesek lesznek a csapat élére állni, összefogni a társaságot és ennek pontokban mérhető eredménye lesz.

Miközben a szerzett és kapott gólok száma, illetve a gólkülönbség is szinte teljesen egyforma csapatunk és a Hatvan között, vasárnapi vendégünk 6 ponttal többel rendelkezik. Ha vasárnap nyerünk, látótávolságon belülre kerülünk riválisunkhoz, s lesz még hátra tizenegy forduló, hogy ledolgozzuk hátrányunkat …

About Author