Felnőtt csapat Labdarúgás

Mindegy, hogy Újváros vagy kis-Loki, minden pont számít …

A bajnokság “tavaszi” nyitófordulójában 1-1-es döntetlen játszott csapatunk a táblázat ötödik helyén tanyázó Tiszaújváros otthonában.

  • Számunkra minden pontnak jelentősége van, az meg különösen sokat jelent, ha egy, az élmezőnyhöz tartozó együttes otthonában tudunk döntetlenre végezni – vélekedett a tizenhatodik forduló összecsapásáról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Játékra alkalmatlan, rendkívül mély, sáros pályán került sor a találkozóra. Ugyan az első percekben nem futballoztunk rosszul, azt követően a hazaiak jobban alkalmazkodtak a körülményekhez és a gól mellett a szünetig négy, öt óriási ziccert alakítottak ki a kapunk előtt. Ekkor Tajti Bence tartotta meccsben csapatunkat. A térfélcserét követően egészen más mederben zajlott a meccs, mi használtuk jobban a játéktér azon területét, ahol valamennyire lehetett futballozni. Egyenlítettünk, helyzeteink voltak, így az összkép alapján úgy gondolom, reális eredmény született.

Sok időnk nem marad a pihenésre, hiszen szerdán pótoljuk a tizenötödik fordulóban elmaradt találkozót …

  • Biztos, hogy sokat kivett a talaj játékosainkból, ráadásul egy nappal kevesebb időnk maradt a regenerálódásra a DVSC II-höz képest, mely egy nappal korábban játszotta le soros bajnokiját. Ennek ellenére mindent elkövetünk, hogy megnehezítsük a kis-Loki dolgát, pontot, pontokat akarunk szerezni. A hajdúsági gárda üde színfoltja az Észak-keleti csoportnak, jó csapat, mely kimondottan játssza a focit.

Ugyan eredetileg Debrecenben rendezték volna a találkozót, ám a füredi pálya lényegesen jobb állapotban van, mint az egyetemi sporttelep talaja, így felcseréltük a pályaválasztói jogot. A szerdai találkozó 13 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author